Доброславська громада

Одеська область, Одеський район

В Доброславі пройшов захід з нагоди Дня пам'яті та примирення

Дата: 08.05.2023 14:41
Кількість переглядів: 86

З нагоди Дня пам’яті та примирення в Доброславі пройшов мітинг-реквієм за участі голови громади Людмили Прокопечко та колективу селищної ради, представників місцевих установ та організацій, громадськості.

Присутні взяли участь в панахиді за загиблими на фронтах Другої світової війни і тими, хто віддав своє життя за Україну вже в наші дні та вшанували їхню пам’ять хвилиною мовчання. Квіти пам’яті лягли до меморіальних знаків Доброслава.

Друга світова війна стала одним з наймасштабніших збройних конфліктів в історії людства: загинуло, за різними оцінками, від 50 до 85 мільйонів людей. Втрати українців у Другій світовій – 5 мільйонів цивільних та 3 мільйони військових.

Нині Україна знову воює з агресором. Після років гібридної агресії, російська федерація, яка поєднала ознаки нацистського та комуністичного тоталітарних режимів, вдалася до відкритої повномасштабної війни. Наша боротьба, яка триває з 2014-го, неодмінно завершиться Перемогою над рашизмом. Адже Україна втілює цінності свободи, поваги до прав людини та демократії, які стали наріжними для міжнародного порядку після Другої світової війни.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь