Доброславська громада

Одеська область, Одеський район

В Доброславі йде підготовка до дня селища, в Кремидівці та Трояндовому - до конкурсу на кращий благоустрій

Дата: 30.06.2023 09:44
Кількість переглядів: 135

"Зараз у нас дуже насичені дні. Доброслав готується до дня селища. Трояндове і Кремидівка - до конкурсу на кращий благоустрій. Всі разом готуємо чергову допомогу для ЗСУ.

По об'єктах. В Доброславі на нових парканах встановлюємо металеві частини і освітлення. На об'єкті "Зелений театр" продовжуються роботи з ремонту сцени і паркану. На об'єкті "Дубай парк" швидкими темпами виконуються роботи з берегоукріплення і облаштування набережної.

У Трояндовому завершуються роботи з капітального ремонту адмінприміщення і облаштування місць розміщення ВПО. Вже майже закінчені роботи по фасаду, встановлено ліфт, продовжуються оздоблювальні роботи внутрішніх приміщень. Проводиться підготовча робота до облаштування великого спортивно- ігрового комплексу на території дитячого садка та встановлення пам'ятного знаку загиблим захисникам України.

В Кремидівці готуємося до відкриття амбулаторії, проводимо роботи з благоустрою та облаштування нового дитячого майданчика. Проводяться підготовчі роботи до встановлення пам'ятного знаку загиблим захисникам України.

По всіх останніх населених пунктах і об'єктах проводяться роботи відповідно до графіків" - зазначає голова громади Людмила Прокопечко.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь