Доброславська громада

Одеська область, Одеський район

Привітання голови громади Людмили Прокопечко з Днем Української державності

Дата: 28.07.2023 14:07
Кількість переглядів: 67

Шановна громадо!

Сьогодні відзначаємо свято Української державності.

Державність є уособленням шляху нації до власної держави, ядром державності є воля до самовизначення, історичний досвід народу, його менталітет і правові традиції, а держава – це спосіб забезпечення і запорука існування та єдності нації.

Історія українського державотворення нероздільно пов'язана із розвитком українського війська та національними військовими традиціями. Захисники нашої державності є нащадками воїнів-русичів, козаків, січових стрільців, вояків УПА. Сучасні Збройні Сили України та інші силові структури, стримуючи агресора – російську федерацію, захищають суверенітет, незалежність та державність України та доводять, що українці – народ-родина, народ-військо, армія сміливих і незламних.

Сьогодні, в умовах збройної агресії росії проти України, захист національної безпеки, зокрема в інформаційній сфері, та протидія дезінформації, у тому числі історичним фейкам, що розповсюджує держава-агресор, є національним інтересом України. Ми повинні відвойовувати не лише свою рідну землю, а й свою історію, розчищати наше історичне коріння. Адже ми — самодостатня нація.

Нинішня війна – це не лише боротьба за майбутнє нашої держави, а й за її минуле, національну незалежність та ідентичність. Правда в усі часи звучить голосніше за будь-яку зброю, і правда у цій боротьбі за нами, тому Україна обов’язково переможе.

Бажаю вам і вашим рідним спокою та злагоди, міцного здоров'я, щедрої долі, успіхів у всіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України та її народу! Нехай ваші серця будуть сповнені гордістю за нашу державу, прагненням до єднання та порозуміння, а джерело віри, надії та любові до України буде невичерпним. Разом до Перемоги! Слава Україні!

З повагою

Доброславський селищний голова Людмила ПРОКОПЕЧКО

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь