Доброславська громада

Одеська область, Одеський район

11 серпня відбудеться вебінар "Актуальні питання охорони праці, пожежної безпеки та цивільного захисту для закладів освіти"

Дата: 10.08.2023 10:40
Кількість переглядів: 228

Фото без описуПівденне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці

 

Запрошуємо на вебінар "Актуальні питання охорони праці, пожежної безпеки та цивільного захисту для закладів освіти", який відбудеться 11 серпня о 09:00.

Спікери заходу:

– Вʼячеслав ТАРАЩЕНКО - начальник гірничорятувального відділення групи гірничорятувальних робіт ЧСРР СДПРЗ ГУ ДСНС України у м. Києві; капітан служби цивільного захисту;

– Василь БЄЛЯЄВ - заступник начальника управління- начальник відділу з питань безпеки праці Південного міжрегіонального управління Держпраці 

Важливі аспекти охорони праці, пожежної безпеки та цивільного захисту є невід'ємною частиною забезпечення безпеки та комфорту в освітніх закладах. З урахуванням постійних змін у законодавстві та нормативних актах, дотримання найвищих стандартів безпеки стає надзвичайно важливим завданням для керівників, вчителів та інших працівників освітніх установ.

На вебінарі ми обговорюватимемо питання

• Охорона праці в освітньому середовищі: Визначення ризиків та заходи з їх запобігання. Права та обов'язки працівників та роботодавців.

• Пожежна безпека: Профілактика пожеж, планування евакуації, використання засобів пожежогасіння. Як забезпечити безпеку у разі виникнення пожежі.

• Цивільний захист: Основні принципи організації цивільного захисту в освітньому закладі. Дії під час надзвичайних ситуацій.

До зустрічі!

Посилання: https://www.facebook.com/events/307590918496871/?ref=newsfeed&


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь