Доброславська громада

Одеська область, Одеський район

Привітання селищного голови Людмили Прокопечко з Днем Державного Прапора України та Днем Незалежності України

Дата: 23.08.2023 08:00
Кількість переглядів: 379

Фото без описуШановна громадо!

Щиро вітаю вас з Днем Державного Прапора України та Днем Незалежності України!

Ці визначні дати навіки увійшли в історію нашої молодої держави золотою сторінкою її біографії, започаткувавши нову епоху в житті українського народу, законодавчо закріпили його вікові демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи та культурного піднесення.

Починаючи з 2014 року українці воюють на фронті, волонтерять, працюють у тилу. З 24 лютого 2022 року весь наш народ з новою силою доводить щодня незалежність своєї держави як найвищу цінність, а також неодмінну умову реалізації власної свободи та своїх прав. Ми усвідомлюємо, що нині йдеться далеко не лише про території і кордони, сьогодні йде кривава боротьба за саме існування Українського народу, на знищення якого зорієнтований агресор.

Завжди сповідуючи ідеали миру й демократії, виявляючи повагу до чужих кордонів, міжнародного права та незалежності інших держав, Україна стала жертвою країни-терориста світового масштабу – російської федерації.

Сьогодні вдруге поспіль ми зустрічаємо в стані повномасштабної війни річницю своєї незалежності, в стані війни, яка триває вже майже десять років. Україна гідно тримає удар і демонструє непересічні спроможності наших сил оборони та цивільного населення захищати державу і звільняти свою землю від окупантів.

Ми усі прагнемо, щоб у домі панували щастя і добро, у суспільстві – згуртованість, на рідній землі – мир! Тож нехай ці величні свята вселяють гордість за увесь український народ, нашу країну, об’єднують всіх українців, дарують усім нам світлі надії, щоденні звершення та впевненість у завтрашньому дні.

Щиро зичу усім миру та злагоди, міцного здоров’я, щедрої долі, благополуччя і достатку у ваших оселях, мудрості і успіхів у справах та починаннях заради процвітання незалежної України та її народу.

Зі святами вас, дорогі жителі Доброславської громади, з Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України!

Слава Україні!

 

З повагою

Доброславський селищний голова Людмила ПРОКОПЕЧКО

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь