Доброславська громада

Одеська область, Одеський район

Привітання селищного голови Людмили Прокопечко з Днем Державного Прапора України та Днем Незалежності України

Дата: 23.08.2023 08:00
Кількість переглядів: 215

Фото без описуШановна громадо!

Щиро вітаю вас з Днем Державного Прапора України та Днем Незалежності України!

Ці визначні дати навіки увійшли в історію нашої молодої держави золотою сторінкою її біографії, започаткувавши нову епоху в житті українського народу, законодавчо закріпили його вікові демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи та культурного піднесення.

Починаючи з 2014 року українці воюють на фронті, волонтерять, працюють у тилу. З 24 лютого 2022 року весь наш народ з новою силою доводить щодня незалежність своєї держави як найвищу цінність, а також неодмінну умову реалізації власної свободи та своїх прав. Ми усвідомлюємо, що нині йдеться далеко не лише про території і кордони, сьогодні йде кривава боротьба за саме існування Українського народу, на знищення якого зорієнтований агресор.

Завжди сповідуючи ідеали миру й демократії, виявляючи повагу до чужих кордонів, міжнародного права та незалежності інших держав, Україна стала жертвою країни-терориста світового масштабу – російської федерації.

Сьогодні вдруге поспіль ми зустрічаємо в стані повномасштабної війни річницю своєї незалежності, в стані війни, яка триває вже майже десять років. Україна гідно тримає удар і демонструє непересічні спроможності наших сил оборони та цивільного населення захищати державу і звільняти свою землю від окупантів.

Ми усі прагнемо, щоб у домі панували щастя і добро, у суспільстві – згуртованість, на рідній землі – мир! Тож нехай ці величні свята вселяють гордість за увесь український народ, нашу країну, об’єднують всіх українців, дарують усім нам світлі надії, щоденні звершення та впевненість у завтрашньому дні.

Щиро зичу усім миру та злагоди, міцного здоров’я, щедрої долі, благополуччя і достатку у ваших оселях, мудрості і успіхів у справах та починаннях заради процвітання незалежної України та її народу.

Зі святами вас, дорогі жителі Доброславської громади, з Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України!

Слава Україні!

 

З повагою

Доброславський селищний голова Людмила ПРОКОПЕЧКО

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь