Доброславська громада

Одеська область, Одеський район

Привітання селищного голови Людмили Прокопечко з Днем захисників і захисниць України

Дата: 01.10.2023 08:40
Кількість переглядів: 66

Фото без описуШановна громадо!

В цьому році Україна вперше відзначає День захисників і захисниць 1 жовтня у зв’язку з переходом Православної церкви України та Української греко-католицької церкви на Новоюліанський стиль календаря. Це свято збігається з Покровою Пресвятої Богородиці, що не випадково. Пресвяту Богородицю дуже шанували козаки, а Покрова для них була одним із найвеличніших свят, за що й отримала другу назву – Козацька Покрова. Козацькі традиції бережуть і розвивають сучасні захисники і захисниці України.

День захисників і захисниць – передусім свято тих, завдяки кому ми втримали незалежність, маємо змогу жити своїм щоденним життям – працювати, творити, виховувати дітей.

Це свято – ще одна можливість подякувати за захист Силам оборони України. Наша громада з перших днів повномасштабної війни згуртована у своїй допомозі нашим воїнам та забезпечує надійний тил. Кожен з максимальною самовіддачею робить все, для наближення нашої Перемоги.

Своїм героїзмом, відвагою та самовідданістю нинішні захисники і захисниці завоювали найвищий рівень довіри в українців серед державних та суспільних інститутів.

Нині Україна продовжує відстоювати свою свободу і незалежність, проливаючи кров найкращих синів і дочок у жорстокій війні з окупантом. Серед воїнів, що захищають Батьківщину під синьо-жовтим стягом, є і наші земляки. Шануємо кожного з них та схиляємо голову перед подвигом полеглих Героїв, які віддали свої життя за Україну.

Дякую усім, хто причетний до захисту України, чия мужність і звитяга є зразком самовідданості та патріотизму. Усім борцям за українську Незалежність – від козацьких часів і до сьогодні, які присвятили свої життя служінню українському народу.

Бажаю нашим героям міцного здоров’я, добра і щастя, сили і незламної віри у Перемогу.

Слава Україні! Героям слава!

З повагою

Доброславський селищний голова Людмила ПРОКОПЕЧКО

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь