Доброславська громада

Одеська область, Одеський район

Голова громади Людмила Прокопечко розповіла про найемоційніші моменти під час проведення фестивалю «Пісні нескорених сердець»

Дата: 03.10.2023 13:00
Кількість переглядів: 123

Фото без опису«Цей сюрприз ми готували декілька тижнів. Радилися з комбригом і з комбатом, обдумували, як тримати в секреті наш задум, хвилювалися, щоб ніщо не стало на заваді. І ось сьогодні все вийшло. 
Молодший сержант Желєзко Віталій Валентинович, боєць 4 стрілецького батальйону 28 бригади не був дома майже півроку. Не варто навіть говорити про те, як увесь цей час хвилювалися за нього найдорожчі люди - мама і дружина. Як щодня з нетерпінням чекали дзвінка. Як мріяли пошвидше обійняти. Разом з командирами і побратимами ми змогли влаштувати цю омріяну зустріч. Запросити на фестиваль маму і дружину Віталія, так щоб вони ні про що не здогадалися, був ще той квест  . Потім потрібно було привезти його з-під Бахмуту (за це окреме спасибі комбату Сергію Ткачуку і хлопцям) прямо в Трояндове до того, як туди приїдуть мама з дружиною, і головне - щоб до останньої хвилини ніхто ні про що не здогадався. Ефект, скажу я вам, був бомбезний! Емоції зашкалювали не тільки в героїв, а й у всіх глядачів в залі. 
Ну а ще одним сюрпризом було продовження проєкту "Подаруй дитині мрію". Сьогодні ми здійснили мрії ще трьох дітей - Олександри і Валерія Пінчукових і Варвари Запорожец, батьки яких загинули на війні, а це означає, що у світі ще на кілька дитячих посмішок стало більше. Ось заради таких моментів і варто жити!» - голова громади Людмила Прокопечко.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь