Доброславська громада

Одеська область, Одеський район

Відбулося чергове засідання комісії з питань дотримання законодавства про працю щодо легалізації зайнятості населення та забезпечення виплати заробітної плати

Дата: 26.10.2023 08:46
Кількість переглядів: 85

18 жовтня відбулося чергове засідання комісії з питань дотримання законодавства про працю щодо легалізації зайнятості населення та забезпечення виплати заробітної плати на території Доброславської  селищної ради, на якому заслухано 12 суб’єктів господарювання, які за даними звітності державної податкової служби за другий квартал 2023 року відобразили нараховану заробітну плату найманим працівникам менше законодавчого встановленого мінімуму та фізичних осіб щодо сплати податкового боргу.

Члени комісії наголошували на дотриманні законодавства про працю. Звернули  увагу щодо необхідності своєчасної та в повному обсязі сплати Єдиного соціального внеску, від якого залежить страховий стаж. Підприємці та громадяни отримали від фахівців консультації на актуальні для них запитання з питань оплати праці, оформлення трудових відносин та по нарахуванню і сплаті ЄСВ.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь