Доброславська громада

Одеська область, Одеський район

Відбулася робоча онлайн зустріч з представниками шведської урядової організації щодо виконання робіт по підготовці техніко-економічного обгрунтування системи збору та очищення стічних вод у селищі Доброслав

Дата: 03.01.2024 21:00
Кількість переглядів: 55

Сьогодні відбулася третя робоча онлайн зустріч керівництва Доброславської селищної ради з представниками шведської урядової організації Swedfund з обговорення ходу виконання робіт по підготовці техніко-економічного обгрунтування системи збору та очищення стічних вод у селищі Доброслав. Ця робота проводиться в рамках реалізації пілотного проєкту "Інфраструктурно автономне, кліматично нейтральне, енергоефективне поселення Доброславської селищної ради". Фінансування розробки техніко-економічного обгрунтування буде здійснювати Swedfund.

Обгрунтування включатиме технічні, екологічні, соціальні, економічні та фінансові розділи. Проєкт передбачає будівництво нових очисних споруд за межами населеного пункту , розширення каналізаційних мереж, покращення водопостачання, енергетичну нейтральність. Наразі Swedfund готується до проведення тендеру для спеціалізованих підприємств Швеції та визначення переможця.

Це вже другий етап робіт по проєкту. Першим було проведення дослідження та аналіз існуючого становища і потреб Доброславської селищної ради для впровадження технологій по раціональному користуванню водними та земельними природними ресурсами зі складанням Звіту за результатами проведених робіт та Технічного завдання на проектування. Цю роботу виконало ДП "Національні інфраструктурні проєкти".

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь