Доброславська громада

Одеська область, Одеський район

Можливість отримання послуг, що надаватиме мобільний сервісний центр МВС

Дата: 01.02.2024 10:30
Кількість переглядів: 93

Фото без описуЗ метою забезпечення якісного та своєчасного надання адміністративних послуг громадянам, які проживають у віддалених місцевостях і районах, де відсутні стаціонарні територіальні сервісні центри МВС, відповідно до Порядку організації роботи з надання послуг за допомогою мобільного територіального сервісного центру МВС (спеціально облаштованого транспортного засобу) затверджено наказом Міністерства внутрішніх справ України від 14 листопада 2022 року № 738 (далі Порядок №738), на території Одеської, Миколаївської та Херсонської областей функціонують мобільні сервісні центри МВС (далі - МСЦ), обладнані сучасними технологічними і телекомунікаційними оснащенням, які призначені для надання послуг фізичним і юридичним особам.

Мобільними сервісами МВС надаються сервісні послуги громадянам, такі як:


          – реєстрація (перереєстрація) та зняття з обліку транспортних засобів;

– заміна посвідчень водія:

– видача міжнародних посвідчень водія.

 

Виїзди мобільного сервісного центру МВС здійснюються у плановому режимі, за графіком роботи. Тривалість роботи мобільного сервісного центру МВС визначається в залежності від відстані до населеного пункту, до якого відбуватиметься виїзд. Згідно з Порядком №738, підставою для виїзду є заявка від керівника органу місцевого самоврядування, наданого за наявності 10 і більше письмових звернень від громадян на отримання сервісних послуг МВС. Па підставі отриманих заявок регіональний сервісний центр ГСЦ МВС в Одеській, Миколаївській та Херсонській областях (далі - РСЦ ГСЦ МВС) приймає рішення про виїзд МСЦ, яке оформляється наказом. Копія наказу про падання послуг МСЦ надсилається РСЦ ГСЦ МВС на адресу електронної пошти органу місцевою самоврядування, який подав заявки.

Надання адміністративних послуг мобільним сервісним центром МВС здійснюється за наявності оплати послуг.

Зазначена заявка повинна надаватися заздалегідь в установленому порядку факсимільним чи електронним зв'язком до РСЦ ГСЦ МВС з інформацією щодо виїзду мобільного сервісного центру МВС у визначений день, а також наведенням кількості замовлених послуг громадянами (із зазначенням назв послуг). Також, цією заявкою підтверджується готовність органу місцевого самоврядування забезпечити мобільний сервісний центр МВС необхідними для його роботи розташуванням (вказати адресу) та забезпеченням можливості безперебійного його підключення до електромережі та мережі Інтернет.

Заявку можна надати в залежності від місця розташування територіальної громади в Одеській. Миколаївській та Херсонській областях за адресою:

– м. Одеса, вул. Корольова 5, 65114, тел. (048) 753-18-88,

e-mail ://ods.hsc.gov.ua.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь