Доброславська громада

Одеська область, Одеський район

Очікуємо на Вас на громадському обговоренні з формування завдання на розроблення Комплексного плану

Дата: 06.03.2024 08:26
Кількість переглядів: 157

Фото без опису

Нагадуємо, що в рамках процедури громадських обговорень з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Доброславської селищної територіальної громади 15 березня 2024 року заплановане проведення стратегічної сесії – обов’язкового публічного заходу громадського обговорення з формування завдання на розроблення Комплексного плану, метою проведення якого є визначення перспективи розвитку громади. Результати напрацювань у ході стратегічної сесії будуть враховані при формуванні завдання на розроблення Комплексного плану.

Проведення заходу планується в другій половині дня 15 березня в смт Доброслав. Очікувана тривалість заходу – 4 години. Відповідно до розпорядження Одеської РДА щодо проведення публічних заходів (лист від 30.11.2023 року № 6480/01-39/23/6) про місце та час проведення стратегічної сесії повідомимо за 3 години до її початку.

До участі у стратегічній сесії запрошуються усі зацікавлені мешканці Доброславської селищної територіальної громади, а також особи, що провадять або планують провадити діяльність на її території.

Заявку на участь у стратегічній сесії з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Доброславської селищної територіальної громади можна оформити у період до 13 березня 2024 року за посиланням: https://forms.gle/4fus449KT4HFnVpRA, або подавши заяву особисто чи поштою на адресу Доброславської селищної ради
(смт Доброслав, пр. Свободи, буд.1).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь