Доброславська громада

Одеська область, Одеський район

Стратегічна сесія в Доброславі: Започатковано розробку комплексного плану просторового розвитку за підтримки USAID ГОВЕРЛА

Дата: 18.03.2024 16:00
Кількість переглядів: 53

Фото без опису15 березня в Доброславі відбулася Стратегічна сесія з формування завдання на розроблення комплексного плану просторового розвитку території Доброславської селищної територіальної громади за підтримки проєкту USAID ГОВЕРЛА. Захід пройшов за участю понад ста представників органу місцевого самоврядування, обласної та районної адміністрацій, комунальних підприємств, закладів освіти, культури, охорони здоров'я, громадського сектору, суміжних територіальних громад, депутатів різних рівнів та регіонального координатора проєкту В’ячеслава Голинського.

Координатором заходу була Катерина Степчук, провідний експерт з управління активами проєкту USAID ГОВЕРЛА, модерувала захід Мирослава Рябовіл, відповідальний експерт з просторового планування. Учасники були розділені на шість дискусійних груп, де кожна висловила свої погляди на майбутній розвиток громади. Після емоційних обговорень і конструктивної взаємодії, були представлені концепції, які стали основою для подальших дій.

Такий формат спільної роботи виявився надзвичайно цінним досвідом для усіх учасників. Він дозволив об'єднати різноманітні думки та ідеї в єдине стратегічне бачення майбутнього. Цей документ не лише визначатиме напрямки розвитку, а й стане важливим інструментом для реалізації проєктів та залучення інвестицій у громаду.

Щиро дякуємо проєкту USAID ГОВЕРЛА та його керівнику, пану Габрієлю Абрахаму, за надзвичайно важливу та цінну підтримку, яка допомагає зробити нашу громаду кращою та сильнішою. Разом ми здійснимо мрії та побудуємо майбутнє, яке належить кожному жителю Доброславської громади.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь