Доброславська громада

Одеська область, Одеський район

Доброславська селищна рада налагоджує нові партнерства для розвитку громади

Дата: 22.03.2024 09:19
Кількість переглядів: 59

Фото без описуДоброславська селищна рада відібрана у проєкт Хакатону "100 ідей для міст". Хакатон «100 ідей для міст» – це ініціатива, спрямована на розробку та реалізацію інноваційних архітектурних рішень для відновлення міст України, в першу чергу – інфраструктури. У Хакатоні беруть участь українські та міжнародні архітектурні бюро та заклади вищої освіти в напрямках: будівництво, архітектура, містобудування, інженерні напрямки. У рамках Хакатону учасники на підставі технічних завдань та вихідних даних розробляють і презентують проєкти відновлення конкретних міських районів, об’єктів, систем інфраструктури. Після розробки на конкурсній основі обираються переможці.
Доброславська селищна рада підготувала та надала пакет документів, технічні завдання, вихідні дані, фото- та відеоматеріали для розробки концепції туристичного кластеру та готельного комплексу в Доброславі. Наші фахівці пройшли серію онлан-вебінарів та воркшопів, на яких отримали відповіді на питання, пов’язані із подачею проєктних заявкок.
Раді повідомити, що наша заявка успішно пройшла конкурсний відбір. Тепер над розробкою концепції туристичного кластеру і проєктом готельного комплексу працюватимуть кращі студенти міжнародних та українських архітектурних вузів. Наразі готується до підписання Меморандум, метою якого є налагодження співпраці між Доброславською селищною територіальною громадою та ТОВ “Інновації та реконструкції для суспільства”, в результаті якого наша громада отримає каталог творчих концептуальних комплексних розробок, у відповідності до завдань проєктів у населеному пункті. Це дозволить залучити свіжі ідеї та подальшу підтримку в реалізації обраних проєктів, що сприятимуть відновленню і розвитку громади.

Також громада німецького міста Швентіненталь офіційно заявила про своє рішення стати громадою-партнером Доброславської громади. Найближчими днями буде підписано Меморандум про партнерство і розпочнеться активна двостороння співпраця між нашими громадами.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь