Доброславська громада

Одеська область, Одеський район

Постанова КМУ «Про реалізацію експериментального проекту з організації професійного навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни в закладах професійної (професійно-технічної) освіти Державної служби зайнятості»

Дата: 22.03.2024 09:10
Кількість переглядів: 27

Фото без описуФото без опису

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА

від 15 вересня 2023 р. № 984

Київ

Про реалізацію експериментального проекту з організації професійного навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни в закладах професійної (професійно-технічної) освіти Державної служби зайнятості

Кабінет Міністрів України постановляє:

 

1. Погодитися з пропозицією Міністерства економіки, Державного центру зайнятості стосовно реалізації протягом двох років з дня набрання чинності цією постановою експериментального проекту з організації професійного навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни в закладах професійної (професійно-технічної) освіти Державної служби зайнятості (далі — експериментальний проект).

2. Затвердити Порядок реалізації експериментального проекту з організації професійного навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни в закладах професійної (професійно-технічної) освіти Державної служби зайнятості, що додається.

3. Установити, що:

1) учасниками експериментального проекту є учасники бойових дій, особи з інвалідністю внаслідок війни, заклади професійної (професійно-технічної) освіти Державної служби зайнятості;

2) координаторами експериментального проекту є Міністерство економіки, Державний центр зайнятості;

3) відповідальними за організацію та забезпечення реалізації експериментального проекту є регіональні центри зайнятості та їх філії, а також обласні, Київський міський центр зайнятості, міські, районні, міськрайонні центри зайнятості (до їх припинення);

4) джерелами фінансування експериментального проекту є кошти Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

4. Міністерству економіки за участю Державного центру зайнятості протягом двох місяців після завершення реалізації експериментального проекту подати Кабінетові Міністрів України звіт про результати його реалізації та пропозиції щодо удосконалення законодавчих актів у відповідних сферах.

Прем’єр-міністр України                               Д. ШМИГАЛЬ

Інд. 73


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь