Доброславська громада

Одеська область, Одеський район

Інформація про організацію суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану на території Доброславської селищної ради

Дата: 21.03.2024 12:00
Кількість переглядів: 22

Фото без описуВідповідно наказу Одеської районної військової адміністрації від 12.02.2024 року  № 60/02-04/1, на виконання розпорядження голови (начальника) Одеської обласної державної (військової) адміністрації від 19 січня 2024 року №35/А-2024 “Про деякі питання здійснення заходів правового режиму воєнного стану, зокрема запровадження трудової повинності з метою організації суспільно корисних робіт”, з метою залучення працездатних осіб до виконання суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану, що виконуються для забезпечення функціонування національної економіки та захисту критичної інфраструктури, задоволення потреб Збройних Сил  і  сил цивільного захисту, забезпечення життєдіяльності населення, виконавчим комітетом Доброславської селищної ради прийнято рішення від 27.02.2024 року №67 «Про організацію суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану на території Доброславської селищної ради».  

До суспільно корисних робіт залучаються зареєстровані безробітні та інші незайняті особи, зокрема внутрішньо переміщені,   які є  працездатними та за віком і станом здоров'я не мають обмежень. Оплата праці здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття. Оплата праці складає до півтори мінімальних заробітних плат за місяць.

Запрошуємо всіх незайнятих осіб долучитись до виконання суспільно корисних робіт та отримати гідну заробітну плату. Для отримання інформації необхідно  звернутись до Доброславського відділу Одеської філії Одеського обласного центру зайнятості по проспекту Свободи, 4 в селищі Доброслав, а також надаємо номер телефону відповідальної особи: 0668857710


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь