Доброславська громада

Одеська область, Одеський район

"Добро Hub: простір щасливих людей" відкрив свої двері в Кремидівці в Міжнародний День Щастя

Дата: 22.03.2024 11:54
Кількість переглядів: 44

20 березня, у міжнародний день щастя, ми відкрили в Кремидівці центр спільнототворення "Добро Hub: простір щасливих людей". На захід завітало багато гостей, серед яких були експертка ГО "CEDOS" Юлія Кабанець, голова Одеської районної (військової) адміністрації Олександр Гринчак, депутат Одеської районної ради Аркадій Мкртичян, радники голови Р(В)А Олена Нетужилова, Костянтин Погорєлов, Олександр Байденко, заступники голови і депутати Доброславської селищної ради, мешканці Кремидівки, друзі та партнери нашої громади.

Програма заходу була дуже насиченою. Після привітання гостей і презентації проєкту відбулася панельна дискусія "Громадський сектор під час війни: виклики та можливості", спікерами якої були представники влади і громадського сектору. В IT центрі Богдан Станчук провів заняття на тему "IT- технології: можливості для навчання та розвитку". У книгарні -кав'ярні відбулася творча зустріч з поеткою Ксенія Ворожбит-Лукаш. В арт-майстерні провела урок живопису художниця Ольга Згурська. В головній залі відбувся перегляд фільму "Шлях поколінь".

А ще був великий святковий торт і тістечка, які були приготовані спеціально для учасників заходу.

Подяки від Доброславської селищної ради отримали голова ГО "ЦЕДОС" Іван Вербицький, ментори проєкту Соломія Коник та Микола Дорохов, а також голова ГО "Ватра-2015" Руслан Сиротюк.

Від всіх мешканців Кремидівського старостинського округу щиро дякую донорам, координаторам, партнерам і менторам проєкту за чудовий подарунок для громади.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь