Доброславська громада

Одеська область, Одеський район

Доброславська селищна рада показала результати втілення в громаді проєктів з різних напрямків соціально-економічного розвитку у партнерстві з USAID "ГОВЕРЛА

Дата: 19.04.2024 10:00
Кількість переглядів: 54

Фото без описуДоброславська громада вже два роки є партнером USAID "Говерла", завдяки чому була можливість реалізувати в громаді багато важливих проєктів з різних напрямків соціально-економічного розвитку. На зустрічі було презентовано пану Габріелю результати спільної праці.

На жаль, пан Габріель завершує свою роботу в Україні, тож сьогодні був не тільки звіт, а й відбулася тепла зустріч справжніх друзів, під час якої лунали щирі слова подяки великому другові України і прекрасній людині пану Габріелю Абрахаму.

«Ми дуже сподіваємося, що майбутньому керівнику USAID "Говерла" пан Габріель передасть у спадок щиру любов до нашої громади. А ще впевнені, що спілкуваня з паном Габріелем, його підтримка Доброславської громади будуть продовжуватися незалежно від того, в якій країні він буде працювати.

Я щиро дякую за сьогоднішню зустріч пані Галині Степанець, керівнику напрямку USAID "Говерла", Одеському регіональному відділенню USAID "Говерла" та його очільнику пану Вячеславу Голинському, в.о.заступника голови Одеської РВА пану Костянтину Білоусу, радникам голови Одеської РВА Олені Нетужиловій, Олександру Байденку, Василю Бугайчуку» – голова громади Людмила Прокопечко.

На завершення свого візиту пан Габріель посадив дерево на Алеї дружби.

Ця зустріч є свідченням успішної співпраці та великого потенціалу подальшого розвитку.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь