Доброславська громада

Одеська область, Одеський район

Доброслав та Швентіненталь: нове співробітництво для майбутнього

Дата: 06.05.2024 14:30
Кількість переглядів: 96

Фото без описуВідтепер Доброславська громада має місто-побратим у Німеччині – Швентіненталь. Сьогодні було підписано Декларацію про партнерство між Доброславською громадою та містом Швентіненталь. Цей крок відкриває двері для розвитку співпраці у багатьох сферах, що охоплюють економіку, сільське господарство, торгівлю, туризм, освіту, культуру та спорт.

Онлайн-конференція, запланована на 27 травня, стане майданчиком для обговорення конкретних напрямків співробітництва та майбутніх програм партнерства. Представники обох сторін обміняються ідеями та планами, спрямованими на покращення життя своїх мешканців та зміцнення дружніх відносин.

Не менш важливою стане благодійна ініціатива, запланована на 1 червня. Швентіненталь організовує благодійний пробіг на підтримку Доброслава, що свідчить про глибоку солідарність та дружбу між містами. Відповідно, мешканці Доброслава також приєднаються до цього благородного заходу, організувавши свій власний Пробіг дружби як знак вдячності швентінентальцям та всій Німеччині.

Спільні зусилля, обмін досвідом та підтримка один одного стануть твердим фундаментом для будівництва майбутнього, яке буде прославляти наші міста та сприяти їхньому процвітанню.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь