Доброславська громада

Одеська область, Одеський район

В Доброславі пройшов І районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура")

Дата: 16.05.2024 16:30
Кількість переглядів: 114

Фото без описуУ селищі Доброслав пройшов І районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» (Джура) за участі найкращих команд Одеського району, які перемогли у територіальному етапі гри «Сокіл» («Джура») і вибороли право представляти сьогодні свої громади на районному етапі.

За дорученням начальника Одеської районної військової адміністрації Олександра Гринчака участь у заході взяв виконуючий обов’язки заступника Андрій Тимченко.

Гра проводилась у двох вікових категоріях: старша вікова група - молоді козаки та середня вікова група - джури.

Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура») – це гра, яка покликана формувати і виховувати у молоді високих морально-психологічних та морально-бойових якостей, мужності, сміливості, рішучості, відваги, стійкості, наполегливості, дисциплінованості і ініціативності на теренах відновлених національних козацьких традицій.

 

Серед переможців:

Старші: І м Чорноморський ліцей ім. Т. Шевченка Чорноморської МР; ІІ м. Красносільський ліцей; ІІІ м. Біляївський ліцей.

Середня: І м. Крижанівський ліцей; ІІ м. Павлинський ліцей; ІІІ м. Нерубайський ліцей #2.

Переможців привітали грамотами Одеської районної військової адміністрації та побажали їм бути відповідальними, надійними захисниками Незалежності України.

Впевнені, що організатори та учасники отримали тільки приємні та чудові враження, бо ця гра – це великий світ, в якому знаходять нових друзів, нові знання та проходять випробування на єдність.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь