Доброславська громада

Одеська область, Одеський район

Доброслав відвідала делегація у складі активної молоді Шабівської громади

Дата: 29.05.2024 22:30
Кількість переглядів: 91

Фото без описуСьогодні Доброслав відвідала делегація у складі активної молоді Шабівської громади на чолі з т.в.о. заступника сільського голови, начальницею управління освіти, культури, молоді та спорту Шабівської сільської ради Іриною Смоглою з метою обміну досвідом у сфері молодіжної політики.

З вітальним словом перед гостями виступила Доброславський селищний голова Людмила Ярославівна Прокопечко, після чого начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту Ірина Матяр презентувала досвід участі Доброславської громади у Міжнародних грантових молодіжних проєктах, а також розповіла про конкурс молодіжних проєктів "Небайдужі": його мету та результати.

На зустрічі своїм позитивним досвідом участі у молодіжних проєктах також поділилися Карина Литовченко, Віолета Басенко та Олексій Салганік.

Після цікавої розмови, обміну ідеями і враженнями для представників Шабівської громади було організовано екскурсію парками Доброслава та поїздку у молодіжний простір "Доброхаб" у Кремидівці, де трохи пограли у настільні ігри та познайомилися з місцевою молоддю.

Зустріч вийшла корисною і продуктивною для обох сторін. Сподіваємося на подальшу співпрацю і спільну роботу. Нам є чому повчитися один у одного.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь