Доброславська громада

Одеська область, Одеський район

Доброслав відвідала делегація у складі активної молоді Шабівської громади

Дата: 29.05.2024 22:30
Кількість переглядів: 72

Фото без описуСьогодні Доброслав відвідала делегація у складі активної молоді Шабівської громади на чолі з т.в.о. заступника сільського голови, начальницею управління освіти, культури, молоді та спорту Шабівської сільської ради Іриною Смоглою з метою обміну досвідом у сфері молодіжної політики.

З вітальним словом перед гостями виступила Доброславський селищний голова Людмила Ярославівна Прокопечко, після чого начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту Ірина Матяр презентувала досвід участі Доброславської громади у Міжнародних грантових молодіжних проєктах, а також розповіла про конкурс молодіжних проєктів "Небайдужі": його мету та результати.

На зустрічі своїм позитивним досвідом участі у молодіжних проєктах також поділилися Карина Литовченко, Віолета Басенко та Олексій Салганік.

Після цікавої розмови, обміну ідеями і враженнями для представників Шабівської громади було організовано екскурсію парками Доброслава та поїздку у молодіжний простір "Доброхаб" у Кремидівці, де трохи пограли у настільні ігри та познайомилися з місцевою молоддю.

Зустріч вийшла корисною і продуктивною для обох сторін. Сподіваємося на подальшу співпрацю і спільну роботу. Нам є чому повчитися один у одного.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь