Доброславська громада

Одеська область, Одеський район

Відділом взято участь в онлайн-заході «Забезпечення доступу ОМС ТГ до міжнародних платформ та алгоритм реєстрації на них для участі у грантових конкурсах щодо управління активами ТГ»

Дата: 27.06.2024 11:30
Кількість переглядів: 40

Фото без описуВідділ взяв участь у заході «Забезпечення доступу ОМС ТГ до міжнародних платформ та алгоритм реєстрації на них для участі у грантових конкурсах щодо управління активами ТГ». Вебінар відбувся в рамках Програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), яка виконується Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

На вебінарі представників органів місцевого самоврядування ознайомили з вимогами щодо участі у грантових конкурсах з управління активами на рівні територіальних громад, учасники отримали практичні рекомендації щодо реєстрації на міжнародних платформах.  Спікер консультант проєкту Олег Кулініч поділився тонкощами та основними вимогами до подання проєктних заявок та спікер Юрій Орел презентував успішні кейси реалізації міжнародних проєктів у цій сфері.

Цей вебінар був спрямований на підвищення компетенцій представників ОМС ТГ у сфері проєктного менеджменту з метою сприяння ефективному залученню коштів донорів для відновлення та розвитку ТГ.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь