Доброславська громада

Одеська область, Одеський район

Меморандум про муніципальне співробітництво між Доброславською та Великодимерською громадами в дії

Дата: 02.07.2024 14:30
Кількість переглядів: 79

Фото без описуЗ метою обміну досвідом у сфері освіти делегація керівників закладів освіти на чолі з начальником УОКТМС Доброславської селищної ради відвідала колег з Київщини.

Великодимерська громада Броварського району Київської області перебувала в окупації у березні 2022 року. 6 із 10 ЗЗСО зазнали пошкоджень. Але наразі там роблять усе можливе, щоб діти могли навчатися в нормальних умовах.

Під час візиту побували в Богданівській школі, яка була спалена рашистами та на будівництві модульної школи. Відвідали Богданівський освітній центр та укриття Гоголівського ліцею.

Познайомилися з планом реконструкції Богданівського ЗДО, який був пошкоджений ворогами під час окупації та будівництвом укриття в Шевченківській гімназії.

Дуже цінним моментом наших відвідин було перебування в Бобрицькій гімназії (директор Тетяна Куць). Упродовж декількох годин знайомилися з досвідом роботи закладу і , власне, директора. Детально спілкувалися про міжнародну програму СЕЕН (соціально-емоційне та етичне навчання), пілотування якої в Україні здійснює громадська організація "ЕдКемп Україна".

Вивчали досвід організації харчування в закладі.

Також відвідали Бобрицький Центр культури, дозвілля та спорту.

Щиро вдячні за можливість відвідати громаду та гостинність тимчасово здійснюючому повноваження селищного голови Великодимерської селищної ради Олександру Борсуку, заступнику селищного голови Куценку Олександру, а також всьому педагогічному колективу Бобрицької гімназії.

В єдності наша сила!

Разом до ПЕРЕМОГИ!!!


Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь