Доброславська громада

Одеська область, Одеський район

Започатковано Всеукраїнську економічну платформу «Зроблено в Україні»

Дата: 02.07.2024 15:15
Кількість переглядів: 73

Фото без описуУказом Президента України від 26.01.2024 № 31/2024 започатковано Всеукраїнську економічну платформу «Зроблено в Україні», головною метою якої є зміцнення економічних зав’язків, постійної комунікації між державою та українським бізнесом, сприяння українським товаровиробникам задля зміцнення спроможності держави та нашої економічної системи.

Ціль даної платформи – це підтримка української економіки та безпосередньо українських виробників, а також заохочення населення України до придбання української продукції, адже за результатами досліджень Міністерства економіки в середньому 40% від вартості українських товарів повертається в державу у вигляді податкових і неподаткових витрат, що дозволяє забезпечувати Сили Безпеки й Оборони, дає робочі місця та забезпечує потреби сіл та міст.

Платформу створено для постійної комунікації та координації взаємодії державних органів, представників релокованих підприємств, вітчизняного бізнесу (великого, середнього, малого), громадських об’єднань підприємців, іноземних інвесторів, політичних діячів, вчених, експертів. Платформа «Зроблено в Україні» стала майданчиком для забезпечення ефективного діалогу та об’єднання зусиль влади й бізнесу, стимулювання ділової активності українських виробників, популяризації та просування українського продукту, покращення інвестиційного клімату.

Переваги придбання товарів українського виробництва:

  • 40% придбаного товару українського виробництва повертається у бюджет.
  • Купуючи українське, ти платиш заробітну плату всім, хто створював цей продукт. З податків на заробітну плату йдуть відрахування на пенсію.
  • Ти допомагаєш створювати нові робочі місця
  • Заміщення імпортних товарів потенційно збільшить фонд заробітної плати на 40 млрд. грн на рік.
  • 25% від вартості українських товарів йдуть на податки і платежі до Пенсійного Фонду, а отже більше грошей матимемо на утримання армії, пенсії, дороги тощо.
  • Підтримка під час закупівель матеріалів. Чим більше українських складових використовують підприємства, тим більше коштів залишається в Україні. Наприклад, це 85% від вартості продуктів харчування та будматеріалів.

       Купуйте товари українського виробництва – таким чином Ви робите особистий внесок у зміцнення економіки нашої країни.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь