Доброславська громада

Одеська область, Одеський район

Запрошуємо активних мешканців громади прийняти участь у розробленні Стратегігного плану розвитку комунальних підприємств селищної ради

Дата: 07.10.2024 16:06
Кількість переглядів: 30

На даний час  відділ житлово-комунального  господарства, будівництва, благоустрою та розвитку інфраструктури та взаємодії  з правоохоронними    органами     проводить збір представників для вкючення до робочої групи з питань розроблення Стратегічного плану розвитку  комунальних підприємств селищної ради, що  надають   послуги у сфері  житлово-комунального  господарства на території Доброславської селищної ради на період 2024 -  2030 років.

 

     Небайдужі громадяни можуть подавати свої кандидатури  до вкючення до робочої групи, свої пропозиції на розгляд робочої групи, висловлювати власне бачення подальшого розвитку комунальних підприємств нашої громади тощо.

     З пропозиціями   просимо   звертатись до відділу Доброславської селищної ради – за тел.098-245-13-17 (Вовк Сергій Іванович)  або на електронну пошту otggkh@ukr.net.

       Крім того, на офіційному веб-сайті Доброславської ТГ (https://dobroslavsrf-gromada.gov.ua/) створено розділ «Розроблення Стратегігного плану розвитку комунальних підприємств селищної  ради»   з метою  поширення інформації щодо розроблення Стратегічного плану та залучення громадськості до всебічного його обговорення.

           Давайте разом зробимо внесок у розвиток комунальних підприємств  та підвищення рівня якості надання комунальних послуг !!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь